Alle producten / Alle groepen / Mobiele energiesystemen

Acculaders

De lichte en compacte acculaders houden de accu's in optimale conditie. Ideaal voor veeleisende start/stopaccu's. De acculaders zijn  ultracompact, montagevriendelijk en gemakkelijk te gebruiken en bieden geavanceerde laadtechnologie met een voor zichzelf sprekende éénknopsbediening.

Laadstroomverdelers

De dynamo laadt vaak niet volledig de verbruikeraccu tijdens het rijden, omdat bijvoorbeeld campers vaak zijn voorzien van lange bekabelingen met een te kleine diameter. De perfecte oplossing: een laadstroomverdeler, die garant staat voor een optimaal laadproces tijdens het rijden.

Omvormers

Het uitgebreide assortiment omvormers is afgestemd op uiteenlopende behoeften. Van een omvormer waarop een laptop kan worden aangesloten of een omvormer die krachtig genoeg is voor een magnetron. Alle omvormers hebben een buitengewone hoge kwaliteit en een modern, gebruiksvriendelijk design.

Lithium-ion-accu

Voor gebruik in recreatieve voertuigen is de snel oplaadbare lithium-ion-accu  een accu, die met kop en schouders uitsteekt boven de gebruikelijke lood/zuur- of lood/gel-accu's. Hij kan minimaal vijf keer meer laadcycli aan, is tot 60% lichter en ook nog kleiner.

Accumanagementsysteem

Met de accucontroller worden spanning, stroom en temperatuur nauwkeurig geanalyseerd. Het systeem berekent de beschikbare en ontlaadbare capaciteit evenals de laadtoestand. Tevens geeft het de resterende looptijd bij lading en ontlading aan op de duidelijke display.

Generatoren

Generatoren zorgen voor stroomvoorziening, waar geen netspanning beschikbaar is. De gehele serie kenmerkt zich door een hoog vermogen bij een laag brandstofverbruik en een excellente productkwaliteit. Uitgerust met een benzine-, diesel- of LPG-motor leveren de beproefde generatoren 230 volt voor onderweg.

Mobiele energiesystemen

Mobiele energiesystemen

Compacte acculaders houden accu's in optimale conditie. Sinusomvormers leveren een 230 volt wisselspanning voor uw comfortapparatuur. Een generator maakt u zelfs helemaal onafhankelijk van netspanning. De mobiele energiesystemen van Auerhaan staan garant voor een perfecte energievoorziening onderweg.