Alle producten / Alle groepen / Comfort en veiligheid

Lattenbodems

De flexibele lattenbodems van Auerhaan garanderen niet alleen een goede nachtrust, maar voorkomen daarnaast condensvorming onder het matras, waardoor de kans op schimmelvorming aanzienlijk wordt verkleind. De lattenbodems zijn eenvoudig in elke vorm op maat te maken.

Kuipkussens

Verhoog het comfort aan boord met onze luxe kuipkussens. De zit- en rugkussens zijn gestoffeerd met wit of blauw kunstleder en zijn gemakkelijk en snel te bevestigen met zuignappen of sluitclips.

Luifelaccessoires

Het zijn de details die het verschil maken. Maak een voortent van een luifel of  bevestig LED verlichting aan de luifel. Of creëer meer bescherming tegen de zon of regen. Alles om het meest optimale gebruik uit een luifel te halen!

Kluisjes

Compacte kluisjes met een stalen behuizing en deur met dikke stalen pinnen voor het veilig opbergen van alle waardevolle bezittingen. Ofwel afsluitbaar met sleutel of door middel van digitale code.

Stofzuigers

Praktische oplossingen voor de noodzakelijke klusjes onderweg; met bijvoorbeeld de het centraal stofzuigsysteem of een draadloze en compacte nat-/droog stofzuiger met diverse hulpstukken en ingebouwde accu zijn deze klusjes in een handomdraai gedaan.

Comfort en veiligheid

Comfort en veiligheid

Flexibele lattenbodems voor een goede nachtrust, kuipkussens voor meer zitcomfort, kluisjes voor het bewaren van belangrijke documenten en geld, maar ook speciale stofzuigers en luifelaccessoires zijn slechts een paar voorbeelden van wat Auerhaan u kan bieden voor meer comfort onderweg.