Carrosseriebouw

Hang- en sluitwerk

Auerhaan levert kant-en-klare oplossingen voor slot- of vergrendelingssystemen en toegangscontrole voor nieuwbouw en aftermarket.

Door een jarenlange samenwerking met toonaangevende fabrikanten zoals Weston Body Hardware (WBH) zijn betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten ontwikkeld voor industriële toepassingen maar ook onder andere voor voertuigbouw, carrosseriebouw en transport, gebouwentechniek, scheepsbouw en offshore.
 
Klik voor meer informatie

Verlichting

Energiezuinige LED spots, plafonnières, oriëntatieverlichting, traptrede verlichting en TL-armaturen, al dan niet voorzien van schakelaar en/of nachtlamp, Auerhaan biedt u een compleet programma verlichting voor interieur en exterieur. U heeft keuze uit inbouw- en opbouwmodellen.
Klik voor meer informatie

Koelkasten en vriezers

Koelkasten, vriezers, koelvriescombinaties en koelboxen met interne of externe compressor, absorptiekoelkasten, thermo-elektrische, passieve en absorptie modellen, maar ook ijsblokjesmachines en wijnkoelers en natuurlijk ook alle bijbehorende accessoires zoals omvormers; Auerhaan heeft het meest omvangrijke programma mobiele koeling.

Auerhaan is officieel partner van Vitrifrigo en vertegenwoordiger / dealer van Vitrifrigo in Nederland.
Klik voor meer informatie

Kookplaten en grills

Kook-, bak- en grilltoestellen; hoewel de mobiele keuken kleiner is dan een keuken thuis, kan deze net zo perfect uitgerust zijn.
Klik voor meer informatie

Isolatiemateriaal

Geluidsabsorptie, geluidsisolatie, thermische isolatie en ontdreuning, of een combinatie hiervan; wij hebben hiervoor alles in huis. Onze veelal zelfklevende isolatiematerialen kenmerken zich door hun uitstekende isolatie-eigenschappen en hun gemakkelijke verwerking.
Klik voor meer informatie

Rubber- en kantprofiel

Rubber- en kantprofielen ten behoeve van randafwerking, afdichting enz., Auerhaan heeft het allemaal. Wij leveren zowel klein gedimensioneerde beglazingsprofielen met een verfijnde vormgeving alsook zeer forse profielen. Daarnaast leveren wij vloerrubber en alle benodigde gereedschappen.
Klik voor meer informatie

Verwarming en ventilatie

Ventilatie, verwarming, luchtmonden en –roosters met een aansluitspanning van 12 of 24 volt dc Auerhaan. De producten in dit uitgebreide programma zijn van een zeer hoge kwaliteit en worden al jarenlang succesvol toegepast in de automotive industrie.
Klik voor meer informatie

Veiligheidsgordels en vastzetsystemen

Heup- en 3-puntsgordels, maar ook oprijgoten, liften, rolstoelvastzetsystemen en andere producten zoals vloeren en rails ten behoeve van voertuigaanpassingen voor gehandicaptenvervoer; bij Auerhaan bent u aan het juiste adres voor veilig transport.
Klik voor meer informatie

Alles in huis voor carrosseriebouw

De carrosseriebouw, in de breedste zin van het woord, is een belangrijke doelgroep van Auerhaan Lelystad. Alle producten in het Auerhaan leveringsprogramma worden namelijk al jarenlang succesvol toegepast in deze bedrijfstak. Elke bus, touringcar, cabine, trailer en marktwagen wordt voorzien van hang- en sluitwerk, zoals sloten en handgrepen. Sfeervolle interieurverlichting of juist energiezuinige LED-armaturen voor goed licht.

Isolatiemateriaal voor het isoleren of absorberen van geluid en warmte van het motorcompartiment. Rubber- en kantprofiel of vloerrubber voor bijvoorbeeld paardentrailers. Ook de kachels en luchtmonden uit het programma verwarming en ventilatie worden vaak toegepast.

Daarnaast levert Auerhaan maatwerk op het gebied van glas, zoals voorruiten en zijramen met frame en ook dakluiken en serviceluiken.
Voor aangepaste en speciale voertuigen, bedrijfswagens en bijvoorbeeld hospitality trucks levert Auerhaan ook veiligheidsgordels en vastzetsystemen voor rolstoelen, toiletsystemen en vuilwatertanks, koelkasten, kooktoestellen en spoelbakken. Daarnaast worden aan de carrosseriebouw ook producten geleverd ter verhoging van het comfort zoals lattenbodems en kluisjes voor het veilig opbergen van belangrijke documenten of geld.