Machinebouw

Hang- en sluitwerk

Sloten, scharnieren, handgrepen en hendels voor vele toepassingen zijn onderdeel van ons uitgebreide assortiment hang- en sluitwerk. Bij het ontwerp van onze producten staat kwaliteit op de eerste plaats. Hieraan worden door ons nimmer concessies gedaan.
Klik voor meer informatie

Verlichting

Energiezuinige LED spots, plafonnières, oriëntatieverlichting, traptrede verlichting en TL-armaturen, al dan niet voorzien van schakelaar en/of nachtlamp, Auerhaan biedt u een compleet programma verlichting voor interieur en exterieur. U heeft keuze uit inbouw- en opbouwmodellen.
Klik voor meer informatie

Isolatiemateriaal

Geluidsabsorptie, geluidsisolatie, thermische isolatie en ontdreuning, of een combinatie hiervan; wij hebben hiervoor alles in huis. Onze veelal zelfklevende isolatiematerialen kenmerken zich door hun uitstekende isolatie-eigenschappen en hun gemakkelijke verwerking.
Klik voor meer informatie

Rubber- en kantprofiel

Rubber- en kantprofielen ten behoeve van randafwerking, afdichting enz., Auerhaan heeft het allemaal. Wij leveren zowel klein gedimensioneerde beglazingsprofielen met een verfijnde vormgeving alsook zeer forse profielen. Daarnaast leveren wij vloerrubber en alle benodigde gereedschappen.
Klik voor meer informatie

Alles in huis voor machinebouw

Voor de machinebouw en constructiebouw levert Auerhaan vooral producten uit het kwalitatief hoogwaardige assortiment hang- en sluitwerk. Een grote omkasting of constructie voor een generator, aggregaat, pomp, installatie, industriële machine of ander apparaat wordt voor service- en onderhoudswerkzaamheden over het algemeen voorzien van een slot, scharnier en handgreep. Ook het Auerhaan isolatiemateriaal voor het isoleren van geluid of warmte of geluidsabsorptie of ontdreuningsmateriaal wordt veel toegepast in de machine- en constructiebouw. Evenals de rubber- en kantprofielen ten behoeve van randafwerking of afdichting. In het geval een omkasting of constructie voorzien dient te worden van verlichting biedt Auerhaan ook hier een ruime keus uit het assortiment.