Jachtbouw

Hang- en sluitwerk

Auerhaan levert kant-en-klare oplossingen voor slot- of vergrendelingssystemen en toegangscontrole voor nieuwbouw en aftermarket.

Door een jarenlange samenwerking met toonaangevende fabrikanten zoals Weston Body Hardware (WBH) zijn betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten ontwikkeld voor industriële toepassingen maar ook onder andere voor voertuigbouw, carrosseriebouw en transport, gebouwentechniek, scheepsbouw en offshore.
 
Klik voor meer informatie

Verlichting

Energiezuinige LED spots, plafonnières, oriëntatieverlichting, traptrede verlichting en TL-armaturen, al dan niet voorzien van schakelaar en/of nachtlamp, Auerhaan biedt u een compleet programma verlichting voor interieur en exterieur. U heeft keuze uit inbouw- en opbouwmodellen.
Klik voor meer informatie

Koelkasten en vriezers

Koelkasten, vriezers, koelvriescombinaties en koelboxen met interne of externe compressor, absorptiekoelkasten, thermo-elektrische, passieve en absorptie modellen, maar ook ijsblokjesmachines en wijnkoelers en natuurlijk ook alle bijbehorende accessoires zoals omvormers; Auerhaan heeft het meest omvangrijke programma mobiele koeling.

Auerhaan is officieel partner van Vitrifrigo en vertegenwoordiger / dealer van Vitrifrigo in Nederland.
Klik voor meer informatie

Kookplaten en grills

Kook-, bak- en grilltoestellen; hoewel de mobiele keuken kleiner is dan een keuken thuis, kan deze net zo perfect uitgerust zijn.
Klik voor meer informatie

Isolatiemateriaal

Geluidsabsorptie, geluidsisolatie, thermische isolatie en ontdreuning, of een combinatie hiervan; wij hebben hiervoor alles in huis. Onze veelal zelfklevende isolatiematerialen kenmerken zich door hun uitstekende isolatie-eigenschappen en hun gemakkelijke verwerking.
Klik voor meer informatie

Rubber- en kantprofiel

Rubber- en kantprofielen ten behoeve van randafwerking, afdichting enz., Auerhaan heeft het allemaal. Wij leveren zowel klein gedimensioneerde beglazingsprofielen met een verfijnde vormgeving alsook zeer forse profielen. Daarnaast leveren wij vloerrubber en alle benodigde gereedschappen.
Klik voor meer informatie

Verwarming en ventilatie

Ventilatie, verwarming, luchtmonden en –roosters met een aansluitspanning van 12 of 24 volt dc Auerhaan. De producten in dit uitgebreide programma zijn van een zeer hoge kwaliteit en worden al jarenlang succesvol toegepast in de automotive industrie.
Klik voor meer informatie

Alles in huis voor jachtbouw

Voor een perfect uitgeruste jacht of boot bent u bij Auerhaan aan het juiste adres. Sinds jaar en dag heeft Auerhaan namelijk op het gebied van comfort en veiligheid een omvangrijk accessoireprogramma voor pleziervaartuigen. Het brede scala aan kwalitatief hoogwaardige producten kan naast montage af-fabriek ook achteraf ingebouwd worden. Zo heeft Auerhaan voor elk vaartuig een geschikte koelkast of vriezer in zijn programma, maar ook voor de uitrusting van de kombuis zult u verbaasd staan over het tal van mogelijkheden dat Auerhaan u biedt. Evenals de sanitaire oplossingen, zoals vacuüm toiletsystemen, versnijdingstoiletten, draagbare toiletten en vuilwatertanks, patrijspoorten en dekluiken, sfeervolle interieurverlichting en energiezuinige LED verlichting en mobiele energiesystemen zoals omvormers, acculaders, laadstroomverdelers etc. Daarnaast leveren wij isolatiemateriaal voor het isoleren of absorberen van geluid en warmte van bijvoorbeeld het motorcompartiment en rubber- en kantprofiel voor randafwerking of afdichting. Ook de kachels en luchtmonden uit het programma verwarming en ventilatie worden vaak toegepast in de jachtbouw. Bent u op zoek naar een scharnier, slot of handgreep voor een dekkist, dan kan ons assortiment hang- en sluitwerk u van dienst zijn. Ter verhoging van het comfort aan boord heeft Auerhaan flexibele lattenbodems, kuipkussens en kluisjes voor het veilig opbergen van belangrijke documenten of geld.