Camper- en caravanbouw

Hang- en sluitwerk

Auerhaan levert kant-en-klare oplossingen voor slot- of vergrendelingssystemen en toegangscontrole voor nieuwbouw en aftermarket.

Door een jarenlange samenwerking met toonaangevende fabrikanten zoals Weston Body Hardware (WBH) zijn betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten ontwikkeld voor industriële toepassingen maar ook onder andere voor voertuigbouw, carrosseriebouw en transport, gebouwentechniek, scheepsbouw en offshore.
 
Klik voor meer informatie

Verlichting

Energiezuinige LED spots, plafonnières, oriëntatieverlichting, traptrede verlichting en TL-armaturen, al dan niet voorzien van schakelaar en/of nachtlamp, Auerhaan biedt u een compleet programma verlichting voor interieur en exterieur. U heeft keuze uit inbouw- en opbouwmodellen.
Klik voor meer informatie

Koelkasten en vriezers

Koelkasten, vriezers, koelvriescombinaties en koelboxen met interne of externe compressor, absorptiekoelkasten, thermo-elektrische, passieve en absorptie modellen, maar ook ijsblokjesmachines en wijnkoelers en natuurlijk ook alle bijbehorende accessoires zoals omvormers; Auerhaan heeft het meest omvangrijke programma mobiele koeling.

Auerhaan is officieel partner van Vitrifrigo en vertegenwoordiger / dealer van Vitrifrigo in Nederland.
Klik voor meer informatie

Kookplaten en grills

Kook-, bak- en grilltoestellen; hoewel de mobiele keuken kleiner is dan een keuken thuis, kan deze net zo perfect uitgerust zijn.
Klik voor meer informatie

Isolatiemateriaal

Geluidsabsorptie, geluidsisolatie, thermische isolatie en ontdreuning, of een combinatie hiervan; wij hebben hiervoor alles in huis. Onze veelal zelfklevende isolatiematerialen kenmerken zich door hun uitstekende isolatie-eigenschappen en hun gemakkelijke verwerking.
Klik voor meer informatie

Rubber- en kantprofiel

Rubber- en kantprofielen ten behoeve van randafwerking, afdichting enz., Auerhaan heeft het allemaal. Wij leveren zowel klein gedimensioneerde beglazingsprofielen met een verfijnde vormgeving alsook zeer forse profielen. Daarnaast leveren wij vloerrubber en alle benodigde gereedschappen.
Klik voor meer informatie

Verwarming en ventilatie

Ventilatie, verwarming, luchtmonden en –roosters met een aansluitspanning van 12 of 24 volt dc Auerhaan. De producten in dit uitgebreide programma zijn van een zeer hoge kwaliteit en worden al jarenlang succesvol toegepast in de automotive industrie.
Klik voor meer informatie

Veiligheidsgordels en vastzetsystemen

Heup- en 3-puntsgordels, maar ook oprijgoten, liften, rolstoelvastzetsystemen en andere producten zoals vloeren en rails ten behoeve van voertuigaanpassingen voor gehandicaptenvervoer; bij Auerhaan bent u aan het juiste adres voor veilig transport.
Klik voor meer informatie

Alles in huis voor camper- en caravanbouw

Auerhaan levert een compleet assortiment producten voor recreatievoertuigen op het gebied van veiligheid en comfort. Het omvangrijke accessoireprogramma voor campers en caravans kan naast montage af-fabriek ook achteraf ingebouwd worden. Zo heeft Auerhaan voor elk voertuig een geschikte koelkast of vriezer in zijn programma, maar ook voor de uitrusting van de mobiele keuken zult u verbaasd staan over het tal van mogelijkheden dat Auerhaan u biedt. Evenals de sanitaire oplossingen, zoals toiletten en bijbehorende gebruiksartikelen. Bekijk ook het ruime assortiment dak- en serviceluiken en schuiframen en klapramen. Voor sfeervolle interieurverlichting en energiezuinige LED verlichting en mobiele energiesystemen zoals omvormers, acculaders, laadstroomverdelers etc. bent u bij Auerhaan ook aan het juiste adres. Daarnaast leveren wij isolatiemateriaal voor het isoleren of absorberen van geluid en warmte van bijvoorbeeld het motorcompartiment en rubber- en kantprofiel voor randafwerking of afdichting. Ook de kachels en luchtmonden uit het programma verwarming en ventilatie worden vaak toegepast in de camper- en caravanbouw. Bent u op zoek naar een speciaal scharnier, slot of handgreep, dan kan ons assortiment hang- en luitwerk zeker een uitkomst bieden. Ter verhoging van het comfort en veiligheid onderweg heeft Auerhaan flexibele lattenbodems voor een goede nachtrust en kluisjes voor het veilig opbergen van belangrijke documenten of geld. Bekijk ook eens ons programma veiligheidsgordels en vastzetsystemen voor veiligheid onderweg.