Alle producten / Alle groepen / Hang- en sluitwerk

Kleine inbouwsloten

Het gamma “kleine inbouwsloten” omvat sluitingen voor kleinere deuren, luiken en kleppen van industriële kasten, gereedschapskisten of machines voor toepassingen binnen en buiten. Verschillende inbouwdiepten zijn leverbaar, bediening is mogelijk door middel van een normale sleutel of in sommige uitvoeringen door middel van speciaal gereedschap.  U vindt hier o.a. cilindersloten, compressiesloten, dashboardsloten etc.

Deurkrukken

Het assortiment “deurkrukken” bestaat uit opbouw-deurgrepen in afsluitbare en niet-afsluitbare portierkruk of T-kruk. Diverse modellen zijn ook verkrijgbaar als half-inbouw of met een inbouwschaal. Voor extra sterke  toepassingen zijn onze “Heavy-Duty”modellen in modern design een goede keuze. De krukken zijn verchroomd of voorzien van een zwarte poedercoating.  
 

Inbouwsloten

Onze “inbouwsloten” kennen vele toepassingen, als deurslot in een omkasting van aggregaat of machine, in kisten voor de carrosseriebouw of serviceluiken van zwaar materieel, schepen en HVAC-opstellingen. Verkrijgbaar als klap- of T-greep uitgevoerd met grendel, vastzethaak, espagnolet of 3-weg sluitpunten. Uitgevoerd in RVS of sterke kunststof “driMET” (IP65 beschermd) in een aantrekkelijke vormgeving. Geschikt voor blinde montage, montage door middel van draadeinden of klembeugel.
 

Overige Sluitingen

Auerhaan heeft bandenbaksloten, trekgrendels en eindknippen in staal, kunststof of RVS in diverse afmetingen. Verende deursloten met of zonder binnen-bediening en kabel- of stangbediende “anti-diefstal” sluitsystemen voor voertuigen en machines. Met de daarbij behorende deurvangers, schootplaten, slotpennen of -haken.  Slotbedekkers in chroom of kunststof zorgen voor een nette afwerking.

Scharnieren

Scharnieren zijn er in vele uitvoeringen. Voor elke toepassing hebben wij een geschikte oplossing. Vaste of uitneembare modellen in staal, RVS of zware kwaliteit kunststof. Van (verzonken) schroeven tot “blinde montage” door middel van draadeinden; de mogelijkheden zijn veelzijdig. Rechte stalen scharnieren, aanlaspaumelles (met of zonder smeernippel) en blokscharnieren in verschillende afmetingen. Een solide afwerking om uw product toegankelijk te maken.   
 

Handgrepen

Om vast te houden, open te maken of op te tillen, wij leveren diverse handgrepen voor in- en opbouw van interieur, machines of kisten. Voor grote schuif- of roldeuren of juist voor kleinere meet- en regelkastjes. Leverbaar zijn “traditionele” verchroomde handgrepen of sterke kunststof met een glad of gestructureerd oppervlak (in zwarte kleur). Ook voor opklapbare of inkortbare handgrepen kunt u bij ons terecht.
 

Speciale producten

In dit hoofdstuk vindt u o.a. wegklapbare vasthouders, sjorogen of haken voor in- of opbouw om uw deur, luik, klep of lading stevig op zijn plaats te houden. Gefabriceerd van gegalvaniseerd staal, rubber, aluminium of RVS voor zware omstandigheden. Draaiplateau ’s voor gemakkelijke toegang tot (bestuurders-) stoelen of machines en opklapbeugels voor stoelen of ook wel klapzitmonturen. Noodstoppen, brandstofdoppen en inspectiedeksels om uw machine of aggregaat te bedienen of onderhouden en robuuste opklapbare bekerhouders in diverse kleuren.
 

Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk

Auerhaan levert kant-en-klare oplossingen voor slot- of vergrendelingssystemen en toegangscontrole voor nieuwbouw en aftermarket.

Door een jarenlange samenwerking met toonaangevende fabrikanten zoals Weston Body Hardware (WBH) zijn betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten ontwikkeld voor industriële toepassingen maar ook onder andere voor voertuigbouw, carrosseriebouw en transport, gebouwentechniek, scheepsbouw en offshore.