Alle producten / Alle groepen / Ovens, kooktoestellen en spoelbakken

Kookplaten

Op het gebied van kookplaten heeft Auerhaan werkelijk alles in huis: Van hoogwaardige inbouwmodellen tot vrijstaande modellen, al dan niet voorzien van glazen afdekplaat. U kunt kiezen uit modellen op gas, spiritus, elektrisch of keramisch.

Kook-spoelcombinaties

Met de compacte en bijzonder fraai vormgegeven kook-spoelcombinaties van Auerhaan wordt ruimte echt optimaal benut. Het ruime assortiment biedt keuze uit modellen op gas in diverse afmetingen; met of zonder glazen afdekplaat.

Ovens en fornuizen

De stijlvolle gasfornuizen met cardanische ophanging en inbouwovens van Auerhaan voldoen aan de wensen van de meest veeleisende koks. Er is ook een fornuis op spiritus, traditioneel beschouwd als de veiligste manier van koken op het water.

Inbouwspoelbakken

Spoelbakken rond of vierkant, in verschillende maten, met of zonder afdruipplaat en/of afdekplaat. Bij de laatste modellen kan na de afwas de glazen afdekking naar beneden worden geklapt. Dit staat niet alleen netjes, het biedt ook extra werkblad.

Grills

De grills van Auerhaan werken op gas. Er is een inbouwmodel en de praktische koffergrills zijn in een handomdraai opgebouwd en meteen klaar voor gebruik. Doordat de branders aan de bovenzijde gemonteerd zijn, ontstaat er geen rook, as of vonkenregen.

Afzuigkappen

De praktische afzuigkappen van Auerhaan leiden keukendampen, geuren en vochtige lucht snel naar buiten. Kies uit een compact model waarvan de ventilator is geïntegreerd in de dakventilator of een energiezuinige recirculatieafzuigkap.

Koffiezetapparaten en waterkoker

De koffezetapparaten van Auerhaan onderscheiden zich door hun trendy design en zijn handig in gebruik. Voor kokend water heeft Auerhaan een waterkoker in het assortiment. De apparaten zijn speciaal ontworpen voor mobiel gebruik en worden compleet met
bevestigingsset geleverd.

Ovens, kooktoestellen en spoelbakken

Ovens, kooktoestellen en spoelbakken

Kook-, bak- en grilltoestellen, of spoelbakken of kook-spoelcombinaties; hoewel de mobiele keuken kleiner is dan een keuken thuis, kan deze net zo perfect uitgerust zijn. Een koffiezetapparaat en afzuigkap ook niet ontbreken in de (mobiele) keuken.