Alle producten / Alle groepen / Ramen en luiken

Glas

Seriematige voor- en zijruiten voor carrosserie- bus- en scheepsbouw in verschillende diktes en kleurstellingen. Gelaagd, hardglas en veiligheidsglas, zowel gebogen als vlak. Alles volledig conform de wensen van de klant. Uiteraard voorzien van E-keur.

Ramen

Maatwerk ramen, volledig gefabriceerd volgens de specificatie van de klant en standaard schuif- en klapramen voor campers en caravans, met natuurlijk een uitgebreid assortiment rolgordijnen en horren tegen te veel zonlicht, insecten of ongenode blikken.

Dekluiken en patrijspoorten

De uit hoogwaardig materiaal vervaardigde dekluiken en patrijspoorten in diverse modellen en afmetingen zijn bijzonder duurzaam. Toepasbaar voor nieuwe boten maar ook voor het vervangen van oude patrijspoorten en luiken. Het rookgrijze acrylglas waarborgt privacy en laat tegelijkertijd voldoende licht door.

Dakramen en serviceluiken

De diverse modellen dakramen in verschillende afmetingen en uitvoeringen creëren licht en frisse lucht van boven. De fraaie serviceluiken van weerbestendig kunststof zijn geschikt voor zowel horizontale als verticale inbouw  en zijn eenvoudig te monteren zonder schroeven.

Ramen en luiken

Ramen en luiken

Maatwerk gebogen en vlak glas, ramen met frame, maar ook een ruime keus aan dekluiken en patrijspoorten en natuurlijk dakramen en serviceluiken met accessoires zoals bijvoorbeeld horren en rolgordijnen, alles van de hoogste kwaliteit.