Alle producten / Alle groepen / Toiletsystemen

VacuĆ¼m toiletten

De VacuFlush vacuümtoiletten onderscheiden zich van andere toiletten door hun minimale waterverbruik en toch krachtige vacuümspoeling. De vuilwatertank kan daardoor naar verhouding veel kleiner zijn. Vanwege het lage verbruik is spoeling met drinkwater ook mogelijk. Voordeel: geen enkele geurontwikkeling!

Versnijdertoiletten

MasterFlush elektrische toiletten met geïntegreerde pomp en versnijder zijn eenvoudig te monteren. Bovendien zijn ze geluidsarm en bieden uitstekende spoelprestaties. Een ander pluspunt: ze zijn uitermate geschikt voor aansluiting op een vuilwatertank, die zelfs maximaal 30 meter van het toilet mag worden geïnstalleerd.

Vuilwatertanks en toebehoren

Wij leveren een groot assortiment vuilwatertanks voor de opslag van toiletwater. Onze dikwandige en naadloze tanks kenmerken zich door kwaliteit: ze zijn duurzaam, laten geen geur door, en zijn ook eenvoudig te installeren en te bedienen.

Naast vuilwatertanks levert Auerhaan uiteraard ook de benodigde toebehoren voor vuilwatertanks, zoals pompen die probleemloos kunnen drooglopen, vulstandindicators die het niveau in de vuilwatertank meten en ventilatiefilters die onaangename geurtjes uit de vuilwatertank absorberen.

Cassettetoiletten

Met de fraai vormgegeven cassettetoiletten van Auerhaan creëert u onderweg het comfort zoals men dat thuis gewend is. De toiletten combineren functionaliteit en een laag gewicht met hoogwaardige materialen en een modern design. ar.

Draagbare toiletten

Mobiel sanitaircomfort als thuis – Auerhaan maakt het al decennia lang mogelijk. Onze toiletsystemen laten direct zien dat we weten welke ruimtelijke beperkingen er soms zijn. De draagbare toiletten van Auerhaan zijn zeer compact, makkelijk hanteerbaar en uiterst voordelig.

Reinigingsmiddelen en toiletpapier

Speciaal ontwikkeld voor gebruik in mobiele toiletten en vuilwatertanks heeft Auerhaan een breed assortiment hygiëneaccessoires, zoals snel oplosbaar toiletpapier en handige reinigingsmiddelen voor het toilet en de vuilwatertank.

Toiletsystemen

Toiletsystemen

Van waterbesparende vacuüm toiletten, elektrische versnijdingstoiletten, draagbare toiletten tot cassettetoiletten, maar ook voor kwalitatief zeer hoogwaardige dikwandige vuilwatertanks en alle toebehoren zoals ontluchtingsfilter, sanitairslang, toiletpapier, speciale reinigingsmiddelen etc. bent u bij Auerhaan aan het juiste adres.