Alle producten / Alle groepen / Verlichting

LED SPOTS

Kwalitatief hoogwaardige inbouw en opbouw spots in vele uitvoeringen voor toepassing in touringcars, jachten, caravans en campers etc. Met meerdere LED’s of een High Output Power LED in helder- of warmwit, dimbaar of niet en al dan niet voorzien van nachtverlichting en/of aan-uit-schakelaar.

LED BALK VERLICHTING

Duurzame balkverlichting in vele uitvoeringen en kleuren voor toepassing in openbaar vervoer, touringcars, politie, brandweer en ambulance hulpverleningsvoertuigen, jachten, caravans en campers etc. Dimbaar en niet dimbaar, optioneel met nachtverlichting en al dan niet voorzien van een Touchsensor aan-uit-schakelaar.

LED LEESLAMPEN / WERKLAMPEN / ORIËNTATIEVERLICHTING

Verlichting voor speciale toepassingen, zoals verstelbare lees- of navigatieverlichting en oriëntatieverlichting in diverse kleuren en vormen voor bijvoorbeeld aanlichten van traptreden. Diverse modellen robuuste werklampen met krachtige lichtbundel. Voorzien van een verstelbare beugel en ook leverbaar in een corrosiebestendige uitvoering voor toepassing in een vochtige omgeving.

ACCESSOIRES

In de categorie accessoires vindt u de volgende producten:

  • Lampjes
  • LED stabilisator
  • Dimmer
  • Voeding
  • Schakelaars

Verlichting

Verlichting

Energiezuinige LED spots, plafonnières, oriëntatieverlichting, traptrede verlichting en TL-armaturen, al dan niet voorzien van schakelaar en/of nachtlamp, Auerhaan biedt u een compleet programma verlichting voor interieur en exterieur. U heeft keuze uit inbouw- en opbouwmodellen.