Camper- en caravanbouw / Isolatiemateriaal

Geluidsabsorptie

Isolatiemateriaal ten behoeve van geluidsabsorptie wordt onder andere toegepast bij het absorberen van geluid van machines, omkastingen, cabines enz. De zelfklevende platen hebben een handzaam formaat en zijn daardoor eenvoudig te verwerken.

Geluidsisolatie

Isolatiemateriaal ten behoeve van geluidsisolatie wordt onder andere toegepast bij het isoleren van geluid van voertuigen en ruimten met stralingswarmte. De zelfklevende platen hebben een handzaam formaat en zijn daardoor eenvoudig te verwerken.

Ontdreuning

Isolatiemateriaal ten behoeve van ontdreuning wordt onder andere toegepast bij het isoleren van geluid en trilling in ruimten met stralingswarmte. De zelfklevende platen hebben een handzaam formaat en zijn daardoor eenvoudig te verwerken.

Thermische isolatie

Isolatiemateriaal ten behoeve van thermische isolatie wordt onder andere toegepast bij het isoleren van warmte in bijvoorbeeld motorcompartimenten of voor het isoleren van warmwaterleidingen of om condensatie bij koudwaterleidingen tegen te gaan.

Isolatiemateriaal

Isolatiemateriaal

Geluidsabsorptie, geluidsisolatie, thermische isolatie en ontdreuning, of een combinatie hiervan; wij hebben hiervoor alles in huis. Onze veelal zelfklevende isolatiematerialen kenmerken zich door hun uitstekende isolatie-eigenschappen en hun gemakkelijke verwerking.