Carrosseriebouw / Kookplaten en grills

Kookplaten

Geniet van het gemak van een elektrische kookplaat. Auerhaan biedt een veelzijdigheid aan Inductie en Keramische kookplaten van het merk Kenyon. Kenyon-kookplaten kunnen op een eiland of overal op een aanrechtblad worden geplaatst.

Keramische kookplaten. Het speciale ontwerp leidt de warmte door het keramische glas en zorgt voor efficiënt koken. Krachtige branders zorgen voor een constant warmteniveau voor uitzonderlijk koken, sudderen en smelten. Verkrijgbaar in digitale en knopbediening.


Inductiekookplaten. De meest efficiënte vorm van koken die er is. De warmte wordt gegenereerd door een elektromagnetisch veld, direct op de bodem van het kookgerei dat onmiddellijk warmte produceert. Het gemakkelijk te reinigen oppervlak genereert alleen warmte voor het kookgerei.

 

Grills

Transformeer uw keuken of terras met een Kenyon Electric Grill. Nu kunt u het hele jaar door grillen en altijd en overal genieten van verse gegrilde smaken.

Binnen/buitengrills. Kenyon biedt de enige grills aan die UL-goedgekeurd zijn voor gebruik binnen en buiten. Dus alle grills van Kenyon kunnen zowel buiten als binnen worden gebruikt.


Draagbare grills. Handige handgrepen en voldoende kookruimte maken het gemakkelijk om heerlijke maaltijden te bereiden vanuit het comfort van uw keuken of terwijl u buiten ontspant. Sluit hem gewoon aan op een stopcontact en u kunt direct grillen. Deze tafelgrills kunnen op elk oppervlak worden gebruikt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of het aanrecht eronder zal verbranden.


Ingebouwde grills. Veel kookruimte die ideaal is voor entertainment. Eenvoudig te monteren in elk aanrechtblad om uw binnen- of buitenkeuken compleet te maken. Het middelpunt van elke keuken.

Kookplaten en grills

Kookplaten en grills

Kook-, bak- en grilltoestellen; hoewel de mobiele keuken kleiner is dan een keuken thuis, kan deze net zo perfect uitgerust zijn.