Carrosseriebouw / Verwarming en ventilatie

Verwarming

Auerhaan biedt een grote keuzemogelijkheid op het gebied van kant-en-klare verwarmingsunits, zoals waterkachels, oliekachels, convectoren en elektrische kachels.  De keuze wordt onder andere bepaald door de benodigde luchtcapaciteit, verwarmingscapaciteit en de toepassing, zoals aansluiting op een luchtverdeelsysteem of direct uitblazend.

Ventilatie

Het ventilatorprogramma is zeer uitgebreid. Zo zijn er enkel aanzuigende centrifugaal ventilatoren, dubbel aanzuigende centrifugaal ventilatoren, centrifugaal ventilatoren voorzien van twee waaiers aangedreven door een elektromotor en axiaal ventilatoren.

Roosters, luchtmonden en luchtslangen

Om het programma te completeren beschikt Auerhaan over een breed programma luchtmonden, luchtroosters inclusief de benodigde luchtslangen voor diverse toepassingen. Wij leveren o.a. ontwasemingsluchtmonden, ronde luchtmonden, rechthoekige luchtmonden en luchtroosters al of niet voorzien van instelmogelijkheden.

Verwarming en ventilatie

Verwarming en ventilatie

Ventilatie, verwarming, luchtmonden en –roosters met een aansluitspanning van 12 of 24 volt dc Auerhaan. De producten in dit uitgebreide programma zijn van een zeer hoge kwaliteit en worden al jarenlang succesvol toegepast in de automotive industrie.