Over Auerhaan

Auerhaan is een bedrijf met een zeer lange historie, opgericht in 1885, is het bedrijf altijd actief geweest in materialen voor de carrosseriebouw, busbouw, machinebouw, scheepsbouw en jachtbouw. Vele vertegenwoordigingen van gerenommeerde fabrikanten in Europa en daarbuiten maken het Auerhaan productassortiment tot een zeer compleet programma. Het moge u dan ook duidelijk zijn dat de informatie die wij u geven via deze website nooit compleet kan zijn.

Auerhaan Lelystad

Meedenken is onze kracht!
Elk product heeft zijn eigen verhaal en toepassingsgebied. Het verdient dan ook aanbeveling bij eventuele vragen contact op te nemen met een van onze adviseurs, die u verder op weg kunnen helpen bij het bepalen van uw juiste keuze. De op deze website getoonde producten zijn voor een groot deel uit voorraad, of met zeer korte levertijden leverbaar. Wij raden u echter aan hierover contact op te nemen met onze afdeling verkoop.

Onze klanten staan wij ons centraal; wij doen er dan ook alles aan deze tevreden te stellen. Productkennis en klantbegeleiding zijn dan ook trefwoorden, die het doen en laten van ons bedrijf bepalen. Wij hechten daarom ook veel waarde aan bijvoorbeeld after-sales service. Ook hiervoor staat een team deskundige mensen tot uw beschikking, hetzij telefonisch of op locatie.