Alle producten

Hang- en sluitwerk

Sloten, scharnieren, handgrepen en hendels voor vele toepassingen zijn onderdeel van ons uitgebreide assortiment hang- en sluitwerk. Bij het ontwerp van onze producten staat kwaliteit op de eerste plaats. Hieraan worden door ons nimmer concessies gedaan.
Klik voor meer informatie

Verlichting

Energiezuinige LED spots, plafonnières, oriëntatieverlichting, traptrede verlichting en TL-armaturen, al dan niet voorzien van schakelaar en/of nachtlamp, Auerhaan biedt u een compleet programma verlichting voor interieur en exterieur. U heeft keuze uit inbouw- en opbouwmodellen.
Klik voor meer informatie

Koelkasten en vriezers

Koelkasten, vriezers, koelvriescombinaties en koelboxen met interne of externe compressor, absorptiekoelkasten, thermo-elektrische, passieve en absorptie modellen, maar ook ijsblokjesmachines en wijnkoelers en natuurlijk ook alle bijbehorende accessoires zoals omvormers; Auerhaan heeft het meest omvangrijke programma mobiele koeling.
Klik voor meer informatie

Toiletsystemen

Van waterbesparende vacuüm toiletten, elektrische versnijdingstoiletten, draagbare toiletten tot cassettetoiletten, maar ook voor kwalitatief zeer hoogwaardige dikwandige vuilwatertanks en alle toebehoren zoals ontluchtingsfilter, sanitairslang, toiletpapier, speciale reinigingsmiddelen etc. bent u bij Auerhaan aan het juiste adres.
Klik voor meer informatie

Ovens, kooktoestellen en spoelbakken

Kook-, bak- en grilltoestellen, of spoelbakken of kook-spoelcombinaties; hoewel de mobiele keuken kleiner is dan een keuken thuis, kan deze net zo perfect uitgerust zijn. Een koffiezetapparaat en afzuigkap ook niet ontbreken in de (mobiele) keuken.
Klik voor meer informatie

Isolatiemateriaal

Geluidsabsorptie, geluidsisolatie, thermische isolatie en ontdreuning, of een combinatie hiervan; wij hebben hiervoor alles in huis. Onze veelal zelfklevende isolatiematerialen kenmerken zich door hun uitstekende isolatie-eigenschappen en hun gemakkelijke verwerking.
Klik voor meer informatie

Rubber- en kantprofiel

Rubber- en kantprofielen ten behoeve van randafwerking, afdichting enz., Auerhaan heeft het allemaal. Wij leveren zowel klein gedimensioneerde beglazingsprofielen met een verfijnde vormgeving alsook zeer forse profielen. Daarnaast leveren wij vloerrubber en alle benodigde gereedschappen.
Klik voor meer informatie

Verwarming en ventilatie

Ventilatie, verwarming, luchtmonden en –roosters met een aansluitspanning van 12 of 24 volt dc Auerhaan. De producten in dit uitgebreide programma zijn van een zeer hoge kwaliteit en worden al jarenlang succesvol toegepast in de automotive industrie.
Klik voor meer informatie

Veiligheidsgordels en vastzetsystemen

Heup- en 3-puntsgordels, maar ook oprijgoten, liften, rolstoelvastzetsystemen en andere producten zoals vloeren en rails ten behoeve van voertuigaanpassingen voor gehandicaptenvervoer; bij Auerhaan bent u aan het juiste adres voor veilig transport.
Klik voor meer informatie

Comfort en veiligheid

Flexibele lattenbodems voor een goede nachtrust, kuipkussens voor meer zitcomfort, kluisjes voor het bewaren van belangrijke documenten en geld, maar ook speciale stofzuigers en luifelaccessoires zijn slechts een paar voorbeelden van wat Auerhaan u kan bieden voor meer comfort onderweg.
Klik voor meer informatie

Ramen en luiken

Maatwerk gebogen en vlak glas, ramen met frame, maar ook een ruime keus aan dekluiken en patrijspoorten en natuurlijk dakramen en serviceluiken met accessoires zoals bijvoorbeeld horren en rolgordijnen, alles van de hoogste kwaliteit.
Klik voor meer informatie

Mobiele energiesystemen

Compacte acculaders houden accu's in optimale conditie. Sinusomvormers leveren een 230 volt wisselspanning voor uw comfortapparatuur. Een generator maakt u zelfs helemaal onafhankelijk van netspanning. De mobiele energiesystemen van Auerhaan staan garant voor een perfecte energievoorziening onderweg.
Klik voor meer informatie